Coșul meu

0 produse
Prima pagină Stampile sigiliu cearaStampile personalizateStampila sigiliu rotunda 12 mm personalizata

Stampila sigiliu rotunda 12 mm personalizata

Preț 129.00Lei
  • Cod:
    3033025

Stampila sigiliu este de forma rotunda si disponibila pe diametrul de 12 mm, este realizata din alama si nu are maner detasabil din lemn. Pentru realizarea ei este nevoie sa ne trimiteti grafica dorita, in format vectorial. In cazul in care nu dispuneti de acest tip de format putem lucra noi grafica, fara costuri suplimentare, pe baza unui alt tip de fisier insa la o rezolutie cat mai buna. Propunerile de grafica vor fi transmise ulterior pe e-mail, pana cand reusim sa ajungem impreuna cu dumneavoastra la modelul dorit.

Termenul de executie pentru aceasta stampila este de 4-5 zile lucratoare, din momentul acceptarii graficii de catre client.

Incarca fisierul:
Îmi doresc
Stampila sigiliu rotunda 12 mm personalizata
Stampila sigiliu rotunda 12 mm personalizata Stampila sigiliu rotunda 12 mm personalizata Stampila sigiliu rotunda 12 mm personalizata Stampila sigiliu rotunda 12 mm personalizata Stampila sigiliu rotunda 12 mm personalizata

Realizate prin gravare mecanica, stampilele sigiliu personalizate Decor Diafan sunt unice si sunt create pentru si impreuna cu tine, cu scopul de a impresiona.