Colectie Craciun 2020

-25%
Preț 112.50Lei
Preț de listă: 150.00Lei
Reducere: 37.50Lei (25.00%)
  • Cod:
    20220452-1

Colectie de Craciun 2020

Mos Nicolae a poposit deja în studioul nostru cu o colectie intreaga de culori perlate, denumita "Colectie Craciun 2020", culori care pot fi folosite in cadrul diverselor proiecte pentru sarbatori si nu numai. Acestea le puteti gasi atat ca si colectie cat si culori individuale, la categoria: Culori perlate.

Caligrafia si pictura aduc de fiecare data o nota personala. De la scrisori, felicitari personalizate, invitatii de nunta sau chiar tablourile, toate stimuleaza creativitatea si imaginatia noastră. ❤️

Culorile perlate sau pearlcolors, dizolvate cu apa si aplicate cu pensula sau pe penita pentru caligrafie, au darul de a crea efecte speciale si de a evidentia lucrarile oricarui artist.

Colectia de Craciun poate contine 6, 8 sau 10 culori perlate. Pentru a comanda culorile dorite, va rugam sa scrieti denumirile culorilor in campul de observatii dupa ce veti adauga in cos varianta de 6, 8 sau 10 culori. 

*** Denumirile culorilor le regasiti in fotografiile atasate la acest produs.

Pretul se schimba doar cand alegeti varianta de 6, 8 sau 10 culori.

Denumire culoare perlata:
Variante Colectie Craciun:
Îmi doresc
- +

Comandă rapidă

Se vor adauga 21 lei taxa transport plus ramburs sau 15 lei taxa transport pentru plata cu transfer bancar.
Va multumim! Veti fi contactat pentru stabilirea eventualelor detalii suplimentare necesare procesarii comenzii dumneavoastra.
 


Culorile perlate sau pearlcolors, sunt create handmade, in studioul Decor Diafan. 
Colectia de Craciun iti permite sa iti alegi singur culorile dorite. 


 

Cele mai Vândute