Coșul meu

0 produse

Colectie personalizata

Preț150.00Lei
  • Cod:
    2022042-1

Culorile perlate sau pearlcolors, dizolvate cu apa si aplicate cu pensula sau pe penita pentru caligrafie, au darul de a crea efecte speciale si de a evidentia lucrarile oricarui artist.

Colectia personalizata poate contine 6 sau 13 culori perlate. Pentru a comanda culorile dorite, va rugam sa scrieti “DA” in casuta corespunzatoare fiecarei culori si apoi sa selectati varianta dorita, de 6 sau 13 culori.

Daca doriti de doua sau mai multe ori aceeasi culoare, va rugam sa scrieti in casuta: “DA x 2”, “DA x 3”, etc.

Pretul nu se schimba in functie de culorile alese.

In cadrul rubricii de fotografii, veti gasi un paletar digital, orientativ. Recipientele de plastic au 19mm lungime, 16mm latime si 10mm inaltime, iar colectia include si cutiuta pentru pastrare. Imaginile sunt cu titlu de prezentare, astfel ca pot exista mici diferente de culoare in functie de fiecare monitor.
 

Denumire culoare perlata:
Variante personalizare cutie:
Cantitate:+-
Îmi doresc
pearlcolors romania
pearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romaniapearlcolors romania
 


Culorile perlate sau pearlcolors, sunt create handmade, in studioul Decor Diafan. 
Colectia personalizata iti permite sa iti alegi singur culorile dorite. 


 

Produse Noi

Cele mai Vândute