Incalzitor ceara sigilii

Preț 85.00Lei
  • Evaluare: (1)
  • Cod:
    1032020-2

Incalzitorul pentru ceara sigilii este o solutie ideala de topire a cerii fara a folosi o sursa deschisa de foc, ce poate fi de mare folos pentru realizarea sigiliilor in serie.

Îmi doresc
- +

Comandă rapidă

Se vor adauga 21 lei taxa transport plus ramburs sau 15 lei taxa transport pentru plata cu transfer bancar.
Va multumim! Veti fi contactat pentru stabilirea eventualelor detalii suplimentare necesare procesarii comenzii dumneavoastra.

Incalzitor ceara sigilii

 

Cu un aspect minimalist dar in acelasi timp elegant, incalzitorul de ceara se comercializeaza impreuna cu lingurita speciala pentru ceara, aceasta din urma fiind fabricata respectand forma incalzitorului.

 

Incalzitorul dispune de un buton de pornire-oprire situat pe fir si de un led ce indica functionalitatea sa.

 

La prima utilizare incalzitorul necesita un timp de aproximativ 1 minut pentru a ajunge la temperatura optima.

 

Principalul avantaj este faptul ca utilizarea sa nu necesita o sursa deschisa de foc, evitand astfel accidentele neplacute, singura suprafata ce se incalzeste fiind ce de contact cu lingurita.

 

Un alt aspect foarte util este faptul ca imediat dupa turnare, lingurita poate fi repozitionata pe incalzitor, pastrandu-se in acest fel o temperatura optima pentru topirea cerii, castigand timp util in acest fel.

 

Pentru a evita accidentarile, suprafata de incalzire nu trebuie atinsa in timpul utilizarii si nici dupa oprire pentru inca 3-4 minute, pana cand se realizeaza racirea.

 

Ceara se plaseaza in lingurita pentru topire, dispozitivul incalzind in mod direct suprafata metalica a linguritei.

 

Utilizarea incalzitorului de ceara asigura un proces de realizare a sigiliilor mult mai sigur, mai igienic, evitandu-se eventuala degajare de fum si mai eficient pentru ca incalzitorul si implicit ceara, se incalzesc doar pana la temperatura optima turnarii.

 

Lingurita este realizata in asa fel incat sa respecte forma incalzitorului de ceara, cele doua componente realizand practic un set.

 

Cele mai Vândute