Prima pagină Papetarie Evenimente Invitatii Invitatii nunta Invitatie nunta minimalista "Pure Elegance"

Invitatie nunta minimalista "Pure Elegance"

Preț 9.50Lei
  • Evaluare: (1)
  • Cod:
    7101001

Invitatia de nunta "Pure Elegance" este o capodopera minimalista, formata din 4 pagini: invitatia propriu-zisa, detalii eveniment, RSVP si numele invitatilor.

Disponibila in diverse nuante de roz, fiecare set va fi prins cu o agrafa minimalistica optionala, adaugand un plus de rafinament.

Plicurile pentru invitatii pot fi optionale, daca doriti, astfel nu vor fi incluse in pretul invitatiei. 

Acest model de invitatie nunta se personaliza cu textul dorit si putem discuta si alte optiuni de culoare, in functie de disponibilitatea hartiei pe stoc.

Dimensiunea invitatiilor de nunta sunt de aproximativ 13 x 19 cm.

Optiuni pagini invitatie:
Agrafe minimaliste:
Plic sau invelitoare:
Îmi doresc
- +

Comandă rapidă

Se vor adauga 21 lei taxa transport plus ramburs sau 15 lei taxa transport pentru plata cu transfer bancar.
Va multumim! Veti fi contactat pentru stabilirea eventualelor detalii suplimentare necesare procesarii comenzii dumneavoastra.

Invitatie nunta minimalista "Pure Elegance"

 

Fiecare model de invitatie este tiparita doar pe fata, dar putem discuta tiparirea si pe verso dupa plasarea comenzii ferme.

 

Invitatia pentru eveniment este realizata pe carton de diferite gramaje (220 - 300 g), aceasta ofera o senzatie premium la atingere si durabilitate. 

 

Invitatia se poate personaliza inclusiv cu text propriu. Daca aveti alte idei, trebuie doar sa discutam. Dupa ce ne-am hotarat asupra comenzii, veti primi doua variante din care puteti alege.

 

Daca se doreste un sigiliu personalizat, acesta poate fi realizat la cerere. Costul suplimentar pentru stampila va fi adaugat, iar la final, stampila sigiliu ceara va ramane dvs.

 

Plasarea comenzii din timp este esentiala pentru a ne asigura ca procesul de realizare nu este grabit si ca invitatiile vor iesi exact asa cum va doriti. Dupa plasarea comenzii, se va plati un avans de 50% pentru a putea incepe sa lucram grafica.

 

Preturile se vor afisa in functie de optiunile alese, asigurandu-va ca veti gasi varianta perfecta pentru bugetul si preferintele dvs. Va rugam sa retineti ca pot exista mici diferente de culoare intre produsul vizualizat pe ecran si cel fizic.

 

Aceasta invitatie de nunta deosebita "Pure Elegance", este perfecta pentru a adauga un plus de stil si eleganta nuntii dvs., fiind ideala pentru cei care apreciaza simplitatea si rafinamentul.

Cele mai Vândute