Coșul meu

0 produse

Confidenţialitate

 

Ultima actualizare: luna octombrie, anul 2019

 

  1.  Informatii generale

Pastrarea confidentialitatii datelor dumnevoastra cu caracter personal reprezinta o prioritate intre activitatile persoanei juridice MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA, detinator al websiteului www.decordiafan.ro, avand sediul in strada Spitalului, numarul 10, localitatea Brad, judetul Hunedoara, numar de ordine din Registrul Comertului F20/60/13.02.2019, cod de identificare fiscala 40632804, in calitatea sa de operator de date.

                Prezentul document are scopul de a va oferi toate informatiile necesare privind prelucrarea datelor dumnevoastra cu caracter personal, de catre MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA, in vederea facilitarii accesului si utilizarii paginii de internet pe care va aflati, www.decordiafan.ro .

 

  1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Cazul 1.

In cazul in care sunteti client al websiteului, MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA va colecta si prelucra date cu caracter personal precum: numele si prenumele dumneavoastra, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa IP a dispozitivului de pe care accesati websiteul, adresa de facturare si/sau adresa de livrare pentru persoanele fizice si, in plus fata de acestea, numele companiei, codul fiscal, denumirea bancii si contul bancar pentru persoanele juridice, precum si date cu privire la felul in care utilizati continului websiteului, ca de exemplu preferintele, obiceiurile sau tiparul dumnevoastra comportamental si orice alte tipuri de date cele le oferiti dumnevoastra in mod direct, pentru crearea contului, in momentul lansarii unei comenzi sau in orice alt moment din timpul utilizarii websiteului www.decordiafan.ro .

In situatia in care pentru a va crea un cont pe www.decordiafan.ro folositi contul dumneavoastra de Facebook sau pe cel de Google+, MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA, va prelua si prelucra numele de utilizator si adresa de e-mail folosite de catre dumneavoastra in aceste aplicatii.

In situatia in care va doriti sa creati contul de utilizator inaintea lansarii unei comenzi, vor fi solicitate aceleasi date mentionate mai sus dar, in cazul in care renuntati la comanda, nici una din datele solicitate nu vor fi preluate, prelucrate sau stocate ci vor fi sterse automat.

                                Cazul 2.

In cazul in care sunteti doar vizitator al websiteului www.decordiafan.ro, MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA, va prelua, prelucra si stoca datele dumneavoastra cu caracter personal ce sunt oferite de catre dumneavoastra in mod direct prin utilizarea sectiunilor de contact, de reclamatii sau de intrebari.

 

  1. Scopurile si temeiurile de prelucrarii

                                Cazul 1.

In cazul in care sunteti client al websiteului, MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA, prelucreaza si stocheaza datele dumnevoastra cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri:

  • indeplinirea si desfasurarea relatiilor comerciale si contractuale dintre MIHUT

DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA si dumneavoastra adica pentru preluarea, validarea, livrarea si respectiv facturarea comenzii lansate de catre dumneavoastra pe www.decordiafan.ro, pentru transmiterea informatiilor privitoare la starea comenzii si pentru sistematizarea eventualului retur de produse comandate. Temei legislativ: preluarea si prelucrarea datelor in acest scop, are ca fundament contractul incheiat intre MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA si dumneavoastra, prezentat in pagina de Termeni si Conditii. Preluarea datelor dumneavoastra cu caracter personal are ca scop indeplinirea clauzelor acestui contract si a lui in sine, iar refuzul furnizarii datelor, conduce automat la imposibilitatea derularii raporturilor comerciale si contractuale dintre cele doua parti,

  • indeplinirea obligatiilor legale ce revin persoanei juridice MIHUT DORINA

INTREPRINDERE INDIVIDUALA, ca si conditie pentru serviciile prestate si produsele comercializate prin intermediul websiteului www.decordiafan.ro, incluzand aici obligatii fiscale si obligatii de arhivare a documentelor. Temei legislativ: preluarea si prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara pentru indeplinirea unor obligatii legale, iar refuzul furnizarii datelor, conduce automat la imposibilitatea persoanei juridice MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA de a respecta aceste obligatii legale ce ii revin si implicit la imposibilitatea derularii raporturilor comerciale intre cele doua parti prin intermediul websiteului www.decordiafan.ro,

  • derularea de activitati de marketing adica transmiterea de anunturi de tip comercial

legate de produsele si serviciile oferite de MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA pe  www.decordiafan.ro, prin intermediul canalelor de comunicare la distanta respectiv e-mail, sms, posta, etc. Temei legislativ: preluarea si prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop are la baza numai consitamantul dumneavoastra, aceasta in cazul in care alegeti sa il oferiti de bunavoie. Va puteti exprima consintamantul privind preluarea si prelucrarea datelor dumneavoastra in acest sens, prin bifarea casutei corespunzatoare, denumita “Buletin de Stiri Decor Diafan” si care apare la momentul crearii unui cont sau ulterior, in zona de subsol al oricarei pagini a websiteului www.decordiafan.ro. Dezabonarea de la primirea de asemenea anunturi comeciale o puteti realiza oricand, prin accesarea link-ului de la finalul fiecarui e-mail sau sms receptionat de catre dumneavoastra sau trimitand o solicitare in scris pe adresa de e-mail office@decordiafan.ro. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop este pur voluntara, iar refuzul furnizarii datelor nu atrage dupa sine nici un deserviciu pentru dumneavoastra.

  • intocmirea de rapoarte si analize cu privire la modul de functionare al

websiteului, cu privire la traficul realizat pe website, cu privire la preferinte de consum, etc. cu scopul principal de a optimiza experienta oferita utilizatorilor si/sau vizitatorilor pe website. Temei legislativ: preluarea si prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop are la baza dorinta naturala si legitima a MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA de a imbunatatii experienta oferita utilizatorilor si/sau vizitatorilor pe website. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop este pur voluntara, iar refuzul furnizarii datelor nu atrage dupa sine nici un deserviciu pentru dumneavoastra.

                Cazul 2.

In cazul in care sunteti doar vizitator al websiteului www.decordiafan.ro, MIHUT DORINA

INTREPRINDERE INDIVIDUALA, prelucreaza si stocheaza datele dumnevoastra cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri:

  • derularea de activitati de marketing adica transmiterea de anunturi de tip comercial

legate de produsele si serviciile oferite de MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA pe  www.decordiafan.ro, prin intermediul canalelor de comunicare la distanta respectiv e-mail, sms, posta, etc. Temei legislativ: preluarea si prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop are la baza numai consitamantul dumneavoastra, aceasta in cazul in care alegeti sa il oferiti de bunavoie. Va puteti exprima consintamantul privind preluarea si prelucrarea datelor dumneavoastra in acest sens prin introducerea adresei de e-mail in zona de subsol al oricarei pagini a websiteului www.decordiafan.ro, in campul numit “Abonare”. Dezabonarea de la primirea de asemenea anunturi comeciale o puteti realiza oricand, prin accesarea link-ului de la finalul fiecarui e-mail sau sms receptionat de catre dumneavoastra sau trimitand o solicitare in scris pe adresa de e-mail office@decordiafan.ro. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop este pur voluntara, iar refuzul furnizarii datelor nu atrage dupa sine nici un deserviciu pentru dumneavoastra,

  • in vederea rezolvarii eventualelor reclamatii si pentru a monitoriza traficul pe

website cu scopul principal de a optimiza experienta oferita utilizatorilor si/sau vizitatorilor pe website. Temei legislativ: preluarea si prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop are la baza dorinta naturala si legitima a MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA de a imbunatatii experienta oferita utilizatorilor si/sau vizitatorilor pe website. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop este pur voluntara, iar refuzul furnizarii datelor nu atrage dupa sine nici un deserviciu pentru dumneavoastra.

 

  1. Durata prelucrarii si stocarii datelor

 

MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA va prelucra si stoca datele dumnevoastra cu

caracter personal atat timp cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare si stocare mentionate in capitolul anterior al prezentului document.

Pentru clienti, MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA va prelucra si stoca datele

dumneavoastra cu caracter personal, atat pe perioada raporturilor comerciale si contractuale cat si ulterior, in conformitate cu obligatiile legale ce ii revin, precum in cazul documentelor justificative financiar contabile, documente pentru care perioada minima de arhivare si pastrare prevazuta de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost emise.

Pentru clientii ce isi manifesta dorinta de a sterge contul creat pe website, MIHUT DORINA

INTREPRINDERE INDIVIDUALA va lua in considerare aceasta actiune ca pe o optiune a dumneavoastra de a intrerupe transmiterea de anunturi comerciale legate de produsele si serviciile oferite pe website si va actiona ca atare dar nu va considera aceasta actiune ca pe o solicitare de stergere a datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care doriti sa se opreasca prelucrarea si stocarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va puteti exercita acest drept care este detaliat in ultimul capitol al prezentului document, capitolul VII. In cazul in care pe contul ce doriti sa il stergeti exista cel putin o comanda activa, stergerea efectiva a contului va putea fi efectuata numai dupa incheierea tututor raportulurilor comerciale si contractuale dintre cele doua parti, rezultate din acea comanda.

In situatia in care va retrageti consintamantul de preluare, prelucrare si stocare a datelor

dumneavoastra cu caracter personal in scopuri de marketing, MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra in acel moment, fara insa a elimina sau afecta prelucrarile efectuate inaintea retragerii consintamantului dumneavoastra.

 

  1. Divulgarea datelor cu caracter personal

 

In vederea indeplinirii scopurilor de prelucrare si stocare mentionate in capitolul III. al

prezentului document, MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA poate transmite datele dumneavoastra cu caracter personal catre parteneri, terte persoane sau entitati ce sustin desfasurarea activitatii prin intermediul websiteului www.decordiafan.ro (de exemplu firmei de curierat rapid, furnizori de servicii TIC, detinatori ai platformei de comert electronic, etc.) sau catre autoritati publice, in oricare din urmatoarele cazuri:

  • pentru administrarea si mentenanta websiteului,
  • pentru personalizarea, optimizarea si inbunatatirea experientei de utilizare a

websiteului si/sau a serviciilor derulate cu ajutorul lui,

  • in cazul in care divulgarea lor este necesara pentru acordarea de premii sau facilitati

unor persoane vizate, dobandite ca urmare a participarii lor in diverse concursuri sau campanii promotionale organizare de catre MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA, prin intermediul websiteului www.decordiafan.ro,

  •  pentru transmiterea de anunturi comerciale in scop de marketing, in conditiile

reglementate de lege

  • pentru diverse analize ale datelor privind cercetarea de piata, monitorizarea

tendintelor de utilizare a produselor precum si pentru dezvoltarea si/sau implementarea diferitelor mecanisme si masuri de securitate pe website

  • atunci cand divulgarea datelor cu caracter personal este impusa de lege

 

  1.  Transferul datelor cu caracter personal

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate catre MIHUT DORINA INTREPRINDERE

INDIVIDUALA pot fi transferate in afara tarii dar numai catre state membre ale Uniunii Europene.

 

  1. Drepturile de care beneficiati dumneavoastra

 

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de

prelucrare efectuate de catre MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA, conform celor descrise in prezentul document;

  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea

persoanei juridice MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri

justificate, de catre persoana juridica MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

  • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in

cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost

colectate sau prelucrate;

  • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic

pentru prelucrare;

  • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care

sa prevaleze;

  • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei

obligatii legale;

  • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale

societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care :
  • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea

corectitudinii datelor;

  • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter

personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii,

dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau

  • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru

intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter

personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;

  • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita

prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;

  • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana

vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care MIHUT DORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

  • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa

fie prelucrate in scop de marketing direct.

  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu

fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;

  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu

Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@decordiafan.ro .

 

 

Cele mai Vândute