Place card blank plexiglas cupola cu gaura

Preț 3.50Lei
  • Evaluare: (1)
  • Cod:
    1092001
Îmi doresc
- +

Comandă rapidă

Se vor adauga 21 lei taxa transport plus ramburs sau 15 lei taxa transport pentru plata cu transfer bancar.
Va multumim! Veti fi contactat pentru stabilirea eventualelor detalii suplimentare necesare procesarii comenzii dumneavoastra.

Place card plexiglas blank cupola cu gaura

 

Place card-ul plexiglas blank cupola cu gaura este realizat dintr-un material plastic transparent, de o calitate foarte buna, cunoscut sub numele de plexiglas sau acrylic, rezistent, dar si stabil, fiind potrivit  pentru a fi asezat pe masa, fara a se deterioara sau indoi.

 

Grosimea acestui plexic transparent: 2 mm.

 

Dimensiunea 10 cm x 4.5 cm cu o gaura de 1 cm, veti putea atasa usor un snur sau o panglica de matase.

 

Place card-ul plexiglas 2 mm are forma dreptunghiulara, cu un capat arcuit, sub forma de cupola, margini netede si o suprafata complet transparenta.

 

Blankurile plexiglas le puteti personaliza cu diferite culori, fonturi si procedee de scris pentru a fi conforme cu estetica evenimentului.

 

De asemenea, place card-ul din plexiglass poate fi personalizat si cu accente decorative, cum ar fi: panglici colorate, decoratiuni cu insertii florale sau anumite elemente de design care completeaza conceptul evenimentului.

 

Acest aranjament place card din plexiglass transparent se integreaza perfect la petreceri de botez, nunti,  mese festive de sarbatori sau cu orice alta ocazie speciala care necesita indrumarea locurilor cu numele invitatului la masa.

 

Blankurile plexiglass ajung la dumneavoastra cu o folie de protectie care are scopul de a:

 

1. Proteja impotriva zgarieturilor, folia ajutand la prevenirea acestora in timpul transportului, place card-ul din plexiglas ajungand in stare impecabila.

2. Menține aspectul clar al placutei de plexiglas, mai exact fara imperfectiuni.

3. Usura procesul de personalizare: dupa finalizarea personalizarii, folia se poate indeparta pentru a dezvalui detaliile personalizabile sub ea.

4. Preveni amprentele si praful, ajutand la evitarea acestora pe suprafata placutei de plexiglas.

Cele mai Vândute