Place card blank plexiglas dreptunghi cu gaura

Preț 3.50Lei
  • Evaluare: (1)
  • Cod:
    1092002
Îmi doresc
- +

Comandă rapidă

Se vor adauga 21 lei taxa transport plus ramburs sau 15 lei taxa transport pentru plata cu transfer bancar.
Va multumim! Veti fi contactat pentru stabilirea eventualelor detalii suplimentare necesare procesarii comenzii dumneavoastra.

Place card blank plexiglas dreptunghi cu gaura

 

Place card din plexiglas blank dreptunghi cu gaura are o  forma dreptunghiulara cu margini netede și o suprafata complet transparenta.

 

Place card-ul plexiglas are grosimea 2 mm este realizat dintr-un material plastic transparent, de o calitate foarte buna, cunoscut sub numele de plexiglas sau acrylic.

 

Acest place card este rezistent, dar si stabil, fiind potrivit  pentru a fi asezat pe masa, fara a se deterioara sau indoi.

 

Dimensiunea acestuia este de 10 cm x 4 cm.

 

Fiind un plexiglas blank cu gaura, il puteti personaliza cu diverse fonturi, procedee de scris si culori pentru a fi conforme cu estetica evenimentului.

 

Totodata, place card-ul din plexiglass poate fi personalizat si cu accente decorative, cum ar fi: panglici colorate, decoratiuni cu insertii florale sau anumite elemente de design care completeaza conceptul evenimentului.

 

Acest aranjament place card din plexiglass transparent se integreaza perfect la petreceri de botez, nunti,  mese festive de sarbatori sau cu orice alta ocazie speciala care necesita indrumarea locurilor cu numele invitatului la masa.

 

Blankurile plexiglass ajung la dumneavoastra cu o folie de protectie care au scopul de a: proteja impotriva zgarieturilor, menține aspectul clar, usura procesul de personalizare dar si de a preveni amprentele si praful.

Cele mai Vândute