Place card blank plexiglas inima

Preț 3.00Lei
  • Evaluare: (1)
  • Cod:
    1092009
Îmi doresc
- +

Comandă rapidă

Se vor adauga 21 lei taxa transport plus ramburs sau 15 lei taxa transport pentru plata cu transfer bancar.
Va multumim! Veti fi contactat pentru stabilirea eventualelor detalii suplimentare necesare procesarii comenzii dumneavoastra.

Place card blank plexiglas inima

 

Place card blank plexiglas in forma de inima adauga o nota romantica evenimentului pe care il pregatesti, are grosimea de 2 mm, lungimea de de 6 cm, iar inaltimea de 5.3  cm, o modalitate perfecta de a marca locurile oaspetilor la evenimente cu tema romantica.

 

Blankurile plexiglass le veti primi cu o folie de protectie care are ca obiectiv: usurarea procesului de personalizare, protejarea impotriva zgarieturilor, menținerea aspectului clar, insa si prevenirea amprentelor si a prafului.

 

Place card-ul plexiglas 2 mm inima transparent poate fi personalizat prin gravare, folosirea foliei autoadezive vinil sau a unui marker permanent, pictare. Nu exista nici o limita in ceea ce priveste personalizarea acestui plexic transparent, experimenteaza cu diverse metode si abordari pentru a-ti gasi propriul stil creativ.

 

Acest aranjament plexiglas transparent se integreaza perfect la mese festive de sarbatori, nunti, petreceri de botez sau zile onomastice.

Cele mai Vândute