Sigiliu Papetarie Botez

Preț 2.00Lei
  • Cod:
    2042158-46

 

Grafica 3D

Sigiliile autoadezive sunt create handmade in atelierul creativ Diafan si necesita un timp de executie, de obicei cuprins intre 1 si 3 zile.

Fiind handmade, fara  a implica nici un proces tehnologic automatizat, sigiliile autoadezive nu sunt identice ci doar asemanatoare.

Forma sigiliului este aleatorie insa in cazul in care comanda contine mai multe bucati, vor fi prezente toate modelele.

Culorile de ceara disponibile le regasiti mai jos.

 

Culoare :
Îmi doresc
- +

Comandă rapidă

Se vor adauga 21 lei taxa transport plus ramburs sau 15 lei taxa transport pentru plata cu transfer bancar.
Va multumim! Veti fi contactat pentru stabilirea eventualelor detalii suplimentare necesare procesarii comenzii dumneavoastra.

Sigiliu ceara Papetarie botez

 

Sigiliile de ceara Papetarie botez sunt obiecte decorative si functionale create folosind ceara topita pentru a sigila documente, corespondenta, invitatii nunta sau botez, materiale de branding sau ambalaje.

 

Aceste sigilii sunt folosite in principal pentru a oferi autenticitate, confidentialitate si a conferi o nota personala scrisorilor, documentelor sau proiectelor creative in special.

 

Sigiliul dispune de o banda dubluadeziva rotunda, mai mica decat sigiliul si foarte subtire. Aplicarea sigiliului se realizeaza prin indepartarea foliei de protectie si presarea usoara.

 

In functie de ecranul dispozitivului de pe care vizualizati aceasta pagina, pot exista mici variantii de gama cromatica ale culorilor sigiliilor sau altor elemente.

Cele mai Vândute