Sigiliu ceara personalizat

Preț 1.50Lei
  • Evaluare: (2)
  • Cod:
    2041066-1

Sigiliul autoadeziv personalizat este creat cu ajutorul unei stampile sigiliu personalizata, al carei cost se adauga celui al sigiliilor autoadezive din ceara si care va fi adaugata in colet. Puteti adauga si stampila sigiliu la comanda pentru a rezulta costul total.

Culoare :
Foita sigiliu:
Variante sigiliu insertii florale:
Forma sigiliu:
Glitter sigiliu:
Fulgi sigiliu:
Pigment sigiliu:
Marker Sigiliu:
Îmi doresc
- +

Comandă rapidă

Se vor adauga 21 lei taxa transport plus ramburs sau 15 lei taxa transport pentru plata cu transfer bancar.
Va multumim! Veti fi contactat pentru stabilirea eventualelor detalii suplimentare necesare procesarii comenzii dumneavoastra.

Sigiliu ceara personalizat

 

Sigiliul de ceara dispune de o banda dubluadeziva rotunda, mai mica decat sigiliul si foarte subtire. Aplicarea sigiliului se realizeaza prin indepartarea foliei de protectie si presarea usoara.

 

Sigiliile autoadezive sunt create handmade de catre echipa Decor Diafan, implica realizarea in prealabil a unei stampile sigiliu personalizate si necesita un timp de executie, de obicei cuprins intre 1 si 5 zile, care se adauga la cele 4-5 zile necesare pentru realizarea stampilei. Fiind handmade, fara  a implica nici un proces tehnologic automatizat, sigiliile autoadezive nu sunt identice ci doar asemanatoare.

 

Pentru a observa aspectul unor sigilii cu diferite culori de insertii florale, foita metalica, glitter, pigment sau fulgi, puteti accesa link-uri de mai jos:

 

Sigilii ceara autoadezive cu insertii florale

Sigilii ceara autoadezive cu foita

Sigilii ceara autoadezive cu glitter

Sigilii ceara autoadezive cu pigment

Sigilii ceara autoadezive cu fulgi

 

In functie de ecranul dispozitivului de pe care vizualizati aceasta pagina, pot exista mici variantii de gama cromatica ale culorilor sigiliilor sau altor elemente.

Cele mai Vândute