Coșul meu

0 produse

Sigiliu personalizat

Preț 1.50Lei
  • Evaluare:Evaluare: 10
  • Cod:
    2041066-1

Sigiliul autoadeziv personalizat este creat cu ajutorul unei stampile sigiliu personalizata, al carei cost se adauga celui al sigiliilor autoadezive din ceara si care va fi adaugata in colet. Puteti adauga si stampila sigiliu la comanda pentru a rezulta costul total.

Sigiliul de ceara dispune de o banda dubluadeziva rotunda, mai mica decat sigiliul si foarte subtire. Aplicarea sigiliului se realizeaza prin indepartarea foliei de protectie si presarea usoara.

Sigiliile autoadezive sunt create handmade de catre echipa Decor Diafan, implica realizarea in prealabil a unei stampile sigiliu personalizate si necesita un timp de executie, de obicei cuprins intre 1 si 5 zile, care se adauga la cele 4-5 zile necesare pentru realizarea stampilei. Fiind handmade, fara  a implica nici un proces tehnologic automatizat, sigiliile autoadezive nu sunt identice ci doar asemanatoare.

In cazul in care alegeti varianta cu insertii florale, puteti accesa categoria CEARA SIGILIU -> SIGILII INSERTII FLORALE, unde veti putea observa cu exactitate cum arata acestea pe sigiliu, in functie de culoarea fiecareia dintre ele.

Culoare :
Variante sigiliu:
Foita sigiliu:
Variante sigiliu insertii florale:
Forma sigiliu:
Cantitate:+-
Îmi doresc
Sigiliu personalizat
Sigiliu personalizatSigiliu personalizat

Sigiliile autoadezive personalizate sunt realizate handmade in studioul Decor Diafan, ofera unicitate si personalizeaza plicul sau invitatia ta.