Sigiliu Te Iubesc

Preț 1.50Lei
  • Cod:
    2042038-1

Diametrul: 25mm

Grafica 2D

Sigiliile autoadezive sunt create handmade in atelierul creativ Diafan si necesita un timp de executie, de obicei cuprins intre 1 si 3 zile.

Fiind handmade, fara  a implica nici un proces tehnologic automatizat, sigiliile autoadezive nu sunt identice ci doar asemanatoare.

Culorile de ceara disponibile le regasiti mai jos.

Culoare :
Foita sigiliu:
Variante sigiliu insertii florale:
Glitter sigiliu:
Fulgi sigiliu:
Pigment sigiliu:
Marker Sigiliu:
Îmi doresc
- +

Comandă rapidă

Se vor adauga 21 lei taxa transport plus ramburs sau 15 lei taxa transport pentru plata cu transfer bancar.
Va multumim! Veti fi contactat pentru stabilirea eventualelor detalii suplimentare necesare procesarii comenzii dumneavoastra.

Sigiliu ceara Te iubesc

 

Sigiliile de ceara Te iubesc sunt obiecte decorative si functionale create folosind ceara topita pentru a sigila documente, corespondenta, invitatii nunta sau botez, materiale de branding sau ambalaje.

 

Aceste sigilii sunt folosite in principal pentru a oferi autenticitate, confidentialitate si a conferi o nota personala scrisorilor, documentelor sau proiectelor creative in special.

 

Sigiliul dispune de o banda dubluadeziva rotunda, mai mica decat sigiliul si foarte subtire. Aplicarea sigiliului se realizeaza prin indepartarea foliei de protectie si presarea usoara.

 

Pentru a observa aspectul unor sigilii cu diferite culori de insertii florale, foita metalica, glitter, pigment sau fulgi, puteti accesa link-uri de mai jos:

 

Sigilii ceara autoadezive cu insertii florale

Sigilii ceara autoadezive cu foita

Sigilii ceara autoadezive cu glitter

Sigilii ceara autoadezive cu pigment

Sigilii ceara autoadezive cu fulgi

 

In functie de ecranul dispozitivului de pe care vizualizati aceasta pagina, pot exista mici variantii de gama cromatica ale culorilor sigiliilor sau altor elemente.

Cele mai Vândute