Sigilii ceara cu pigment cupru

Preț 2.00Lei
  • Cod:
    2042272-1

Sigiliile de ceara autoadezive sunt create handmade in atelierul creativ Diafan si necesita un timp de executie, de obicei cuprins intre 1 si 3 zile.

Fiind handmade, fara a implica nici un proces tehnologic automatizat, sigiliile autoadezive nu sunt identice ci doar asemanatoare.

Culorile de ceara disponibile le regasiti mai jos.

Culoare :
Îmi doresc
- +

Comandă rapidă

Se vor adauga 21 lei taxa transport plus ramburs sau 15 lei taxa transport pentru plata cu transfer bancar.
Va multumim! Veti fi contactat pentru stabilirea eventualelor detalii suplimentare necesare procesarii comenzii dumneavoastra.

Sigilii ceara cu pigment cupru

 

Sigiliile de ceara autoadezive cu pigment cupru nu doar ca asigura autenticitate si confidentialitate, dar si confera o nota unica si personala proiectelor creative. Acestea pot fi utilizate pentru decorarea jurnalelor, cartilor de vizita, felicitari de sarbatori sau invitatii corporate, aducand un plus de valoare si distinctie.

 

Fabricate din ceara de inalta calitate, aceste sigilii sunt usor de aplicat si ofera o aderenta puternica pe diverse suprafete. Datorita culorii cuprului, sigiliile capteaza privirile si transforma orice proiect intr-o adevarata opera de arta. Fie ca doriti sa adaugati un element vintage sau modern, sigiliile cu pigment cupru sunt alegerea perfecta pentru a impresiona si a transmite atentia la detalii.

 

In concluzie, sigiliile de ceara autoadezive cu pigment cupru sunt versatile si indispensabile pentru oricine doreste sa adauge un plus de stil si personalitate invitatiilor, scrisorilor, ambalajelor sau oricarui alt proiect creativ.

Cele mai Vândute